Zojuist heb ik weer eens wat foto’s toegevoegd aan mijn website. Nadat ik het laatste fotodagboek van Marjolein van berlijn-blog.nl had bekeken, dacht ik ook maar eens wat foto’s te plaatsen. Ik heb al eerder wat geschreven over die website, maar kan hem nog steeds warm aanbevelen. Veel te zien en te lezen over van alles wat er in Berlijn te doen is, met persoonlijk commentaar van een Nederlandse (Marjolein dus) die al jaren daar woont en er een heel leven heeft opgebouwd.

Berlijn is en blijft een interessante stad. Ik ben er nu al een aantal keren geweest, maar zal er vast en zeker nog vaker komen. Er blijft voortdurend wat nieuws te ontdekken. Zeker nu er zoveel gebouwd en herbouwd wordt, is elke keer weer een belevenis. In juni 2016 was ik er samen met Annewyke. Daarover is het een en ander te lezen in een eerdere blog. Ook in 20067 was ik er. Toen samen met Hilko en vooral vanwege een tentoonstelling over Karl May. Foto’s van die reis komen nog.

Inmiddels staan er naast die van Berlijn foto’s op mijn site van een studiereis naar China in 2009, een reis met Hilko naar Washington DC in 2010 en wat foto’s van Zwolle en omgeving. Je kunt ze allemaal vinden via de link “Mijn foto’s” bovenaan de site. De komende tijd zal ik nog meer foto’s gaan plaatsen. Ik heb veel foto’s, waarvan er meer dan genoeg aardig zijn om verder te delen. Heb je commentaar: van harte welkom!

Gepubliceerd 12-5-2017

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in