OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vanmiddag was ik bezig met de foto’s. Het is een hele toestand om dat goed te krijgen. En het zal ook nog wel even duren voordat het helemaal is zoals ik het wil. Ook daarvoor geldt: de aanhouder wint. Ik probeer nu foto’s toe te voegen aan een galerij, en dat duurt nogal. Het is lastig om het geduld te bewaren.

Ik gebruik als plug-in voor de foto’s Photo Gallery. Daarmee lijk ik te kunnen wat ik wel. Maar helemaal zeker ben ik daar ook nog niet van. Het is echter lastig om dat uit te vinden zonder praktijkervaring. En van alle foto plug-ins heb je natuurlijk premium versies. Maar als ik daaraan begin, dan zijn er nog veel meer plug-ins waarvoor ik zou moeten gaan betalen, en dat wil ik niet. De template van de site is heel nuttig, dus daarvoor wilde ik wel geld uitgeven. Maar voor de rest houd ik de gratis versies.

Wil je de foto’s zien die ik al geplaatst heb, volg dan de link hier rechts op de pagina. Je komt dan op de hoofdpagina met een overzicht van alle galerijen. Dat zijn er dadelijk als het goed is zeven. Ook zou je één van de foto’s rechtsonder op de homepage kunnen aanklikken en dan door alle foto’s kunnen bladeren.

En het zou best wel kunnen dat ik toch nog een andere plug-in ga gebruiken. Dat moet dan in de komende dagen duidelijk worden. Indien dat gebeurt, plaats ik nog wel een berichtje.

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in