Het is de hoogste tijd om eens een keer een update te geven. Er is de afgelopen maanden nogal wat gebeurd. Mede daardoor heb ik de activiteiten op mijn website even op een zeer laag pitje gezet. Charlotte heeft drie bypasses gekregen en is nu weer op weg terug naar een normaal en hopelijk zelfs beter leven. En ik ben gestopt bij RTV ZOo en nu bezig met nieuw vrijwilligerswerk in het ziekenhuis.

Alweer een tijd geleden kreeg Charlotte last van haar arm en borst en na een controle bij de huisarts mocht ze meteen door naar het ziekenhuis. Daar werden wat verstoppingen geconstateerd waaraan ze geholpen is. Drie bypasses waren dus het gevolg. Inmiddels is Charlotte alweer hard bezig met de revalidatie, die goed gaat. Het terugkeren in het werk zal nog even duren, maar zal ook vast wel weer goed gaan.

Ik merkte dat het werk bij RTV ZOo mij te veel energie ging kosten. Ook toen ik na de ziekenhuisopname van Charlotte mijn bezigheden beperkte tot echt alleen de momenten dat ik in de studio was plus vrijdag thuis, kon ik het niet van mij af zetten. Dat kon alleen opgelost worden door een rigoureuze beslissing, namelijk helemaal stoppen. Dat heb ik dus per 1 mei gedaan. En voor alle duidelijkheid: er was absoluut geen sprake van onenigheid of iets dergelijks! Ik had en heb nog steeds een prima relatie met de mensen bij RTV ZOo. Het werd mij gewoon teveel.

Nu ben ik dus begonnen als gastheer bij het Isala ziekenhuis. Ik heb het nog pas 1 keer gedaan, maar dat ging al goed. Zal de komende tijd vast nog beter gaan en uitgebreid worden. Een gezellige groep waarin ik werk en prima te doen. Later zal ik er nog wel op terug komen en wat algemener aangeven wat ik allemaal doe daar. En het belangrijkste: na afloop is het ook snel weer uit mijn hoofd en kan ik zonder problemen andere dingen doen.

Ik zit nu dus nog enigszins in een overgangsfase. Dat merk ik ook in mijn schema. Vanmiddag maak ik weer een nieuw schema met mijn begeleider, en dan zal het vast alweer wat voller raken. Uiteraard weet ik nog niet hoe ik de activiteiten in het ziekenhuis ga uitbreiden, maar daar hoop ik donderdag ook wat meer over te horen. En het zal vast wel lukken om vanaf nu wat vaker wat te plaatsen op mijn website. In ieder geval is daar ook weer ruimte voor in mijn schema.

Gepubliceerd 9-5-2017

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in