Wat gaat de tijd soms snel. Het is alweer vrijdag en dus tijd om een stukje te schrijven voor de website. Ik heb het gevoel, dat het pas kort geleden is, dat ik het vorige stukje schreef. En toch is het alweer een week geleden. Hoe het komt dat het zo snel gaat? Geen idee, alles verloopt zoals het nu al jaren loopt. Er zijn geen bijzonderheden te melden, anders dan dat Anne, mijn begeleidster, deze week woensdag kwam in plaats dan vanmiddag. Ze is een weekeindje weg, vandaar. En verder deed ik rustig aan. Onder andere heb ik al een paar dagen Twitter niet gevolgd. Geen behoefte aan momenteel.

Dinsdag was het goed weer en heb ik flink gefietst. Ik ben over de spoorbrug naar de andere kant van de IJssel gegaan en kwam via een randje van Hattem in Wezep uit. Van daar ben ik weer terug gefietst naar Zwolle. Met mijn elektrische fiets deed ik daar ruim een uur over. Toen ik bij de studio aankwam (ik ga daar elke dinsdag even langs) voelde ik de benen wel, maar was ik tevreden over de afstand, die ik had afgelegd. Na een korte rustpauze bij de studio kon ik weer verder naar huis.

Het was sowieso de hele week goed weer. Zonnig en een goede temperatuur. Vanmorgen wat minder, en dat was jammer voor degenen die zich verheugden op de zonsverduistering. Ik heb gewoon gefietst en merkte er alleen wat van, doordat het volgens mij wat donkerder werd dan normaal, ook al was het bewolkt.

Maar verder valt er weinig te schrijven, ook omdat Charlotte en Annewyke net thuis gekomen zijn en ik met hen naar Jeanet ga, om haar te feliciteren met de verjaardag. Een kort stukje dus deze keer. Volgende week zien we wel weer verder.

Gepubliceerd 20-3-2015

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in