Er valt niet aan te ontkomen: op 1 januari is weer een nieuw jaar begonnen. Dit keer is het 2014, een logische opvolger van 2013. Wat 2014 gaat brengen? Geen idee, we zullen het af moeten wachten. Maar ongetwijfeld zullen er weer veel mensen geboren worden en sterven, zal PEC Zwolle weer voetballen, komen er nieuwe mensen in de gemeenteraad, wordt het winter en ook weer zomer, gaat Hilko gewoon verder met de studie, geniet Annewyke van de coschappen, werkt Charlotte zoals altijd hard op school, op Artez en voor tafeltennis, zal ergens in november Sinterklaas het land weer binnenvallen en wordt aan het eind van het jaar weer kerstmis gevierd.

En ik? Ik ga gewoon door met dat wat ik allemaal deed. Een paar keer per week naar de radio, een wekelijks bezoek aan mijn moeder, tafeltennissen op woensdagochtend, voetbal kijken in het stadion en op televisie (oh ja, en ook American Football en honkbal), fietsen, wandelen, stofzuigen, strijken, de was vouwen, lezen, muziek luisteren, een stukje als dit voor de website schrijven en een wekelijks gesprek met Roel.

Zo zal 2014 dus ook wel weer voorbijgaan. En zullen we allemaal redenen hebben en/of vinden om positief of negatief tegen alles aan te kijken. Voordeel voor mij is natuurlijk dat ik weinig positieve of negatieve gedachten heb. Alhoewel, of dat een voordeel is, weet ik eigenlijk niet. Maar dat kan me niet zo veel doen. Ik hoop maar, dat mijn omgeving er niet al te veel last van heeft, dat ik vrij gelijkmatig door het leven ga.

In ieder geval wens ik iedereen een goed 2014. Ik zal mijn best doen er iets van te maken.

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in