Op dit moment zijn de technici druk bezig om elektriciteit aan te leggen in ons nieuwe tuinhuisje. Dat huisje is al vorige week gebouwd en ziet er prima uit. Morgen kunnen we het inclusief verlichting en dergelijke echt in gebruik nemen als Hilko het einde van zijn studietijd viert.

De afgelopen weken heb ik niks gepubliceerd, onder andere vanwege dat gebouw in de tuin. Maar ook omdat we een week weg zijn geweest naar Luxemburg, Trier en Köln. Was mooi met over het algemeen goed weer en prima dingen om te bekijken. Als foto bij dit verhaaltje heb ik dan ook een opname van ons drieën (ook Hilko was mee) met op de achtergrond de dom van Köln geplaatst. Wel hebben we heel veel gelopen en vooral in Luxemburg, het begin van de reis, was dat met grote hoogteverschillen. Na al die dagen voelde ik mijn voeten dus behoorlijk.

We zijn niet alleen in Luxemburg, Trier en Köln zelf geweest. Ook hebben we onderweg nog het kasteel van Vianden bezocht en een slot in Brühl. Vooral dat kasteel in Vianden was leuk, want daar bleek net een middeleeuws festival te zijn. Niet alleen het kasteel zelf, maar ook al het gebeuren daarin zorgde voor vermaak.

Maar inmiddels zijn we dus alweer een paar weken thuis. Weken die wat mijn schema betreft normaal verliepen. Wel kwam ik dus steeds niet toe aan het schrijven van een stukje op de site. Vandaag lukte het weer eens.

In het ziekenhuis liep ook alles normaal met twee keer per week het gastheerschap en om de twee weken een bibliotheekdienst. Vandaag komt daar weer wat bij want vanavond word ik ingewerkt op de spoedafdeling. Dat gebeurt maandag nog een keer waarna ik volgende week zaterdag mijn eerste ‘spoedklus’ zonder begeleiding zou moeten kunnen doen. Ook dat is maximaal 1 keer in de 2 weken. Daarmee zit ik dan dus in totaal weer op 3 keer per week, dezelfde hoeveelheid als ik bij de radio had. Alleen hier is het zo dat na vertrek uit het ziekenhuis het ook echt gedaan is, terwijl ik bij RTV ZOo thuis ook nog van alles deed en (nog lastiger) er met gedachten steeds mee bezig was. Het is dus nog steeds een verstandige keuze geweest om met de radio te stoppen.

Ik verwacht dat ik vanaf nu wel weer elke week een verhaaltje kan schrijven. Maar dat merken we volgende week wel weer. Misschien schrijf ik dan ook nog wat meer over onze vakantie-ervaringen.

Gepubliceerd 1-9-2017

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in