Over een paar uur komen Hilko en Emilie weer terug uit Frankrijk. Ze zijn daar een paar dagen bij familie van Emilie en in Disneyland geweest. En vooral hebben ze van elkaar genoten. Emilie is inmiddels een week in Europa en heeft de eerste dagen al een druk programma gehad met feestjes, kennismakingen en dergelijke. Nu nog een paar dagen in Zwolle en dan is het helaas weer terug naar Montreal.

Voor mij was het vorige week vrijdag de kennismaking met Emilie. Charlotte had haar al in Australië gezien, maar ik uiteraard niet. Ik moet zeggen dat de eerste kennismaking een positieve was. Al had ik ook niet zoveel tijd om haar echt te leren kennen. Want na de eerste ontmoeting op vrijdagmiddag kwamen al snel anderen voor de verjaardag van Hilko, die die avond gevierd werd. En op zaterdag was ik eerst naar RTV ZOo en ’s avonds waren Hilko en Emilie naar anderen voor een etentje. Op zondagmorgen heel vroeg vertrokken ze toen naar Frankrijk.

De komende dagen zal ik Emilie vast nog veel beter leren kennen. Ook al zullen ze ook gedurende die dagen het nodige gaan doen, in ieder geval een deel van de kerstdagen zijn we allemaal gewoon thuis. Misschien lukt het dan ook wel een foto te maken om later een keer op de website te gebruiken. Nu ben ik daar nog niet aan toe gekomen.

Sowieso zou de komende week een rustigere week moeten worden. Ik verwacht bij RTV ZOo minder dringend werk als het plaatsen van berichten op website en dergelijke. Ook ligt het met de camera opnemen van activiteiten even stil. Dat geeft mij de gelegenheid (hoop ik) om wat meer in detail de nieuwe opzet van het journaal uit te werken. Daar beginnen we op 9 januari echt mee, na de week ervoor proefgedraaid te hebben.

Op maandag (2e kerstdag) heb ik vrij, en ook andere activiteiten gaan volgende week niet door. Mijn moeder is er niet en ook GroenLinks is op reces, zoals dat in de politiek heet. Wel is er zoals altijd op woensdagochtend tafeltennis en op woensdagavond een bijeenkomst over cultuur op RTV ZOo tv. Maar verder is het weekschema voor mij dus relatief leeg. Nu zorgen dat ik daardoor ook weer wat extra energie kan opbouwen voor de weken erna.

Gepubliceerd 23-12-2016

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in