Dit is mijn eerste tekst op deze nieuwe site. Ik ben nu toch maar helemaal overgeschakeld naar WordPress. Ik ben benieuwd of het bevalt, maar dat zal de komende tijd wel duidelijk maken.

In ieder geval welkom op mijn site en hopelijk veel plezier de komende tijd. Het zal wel even duren voordat er weer genoeg op staat, maar ik doe mijn best. Het zal ook wel duidelijk worden waar commentaar geplaatst kan worden, maar nu nog even niet.

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in