Al een tijd ben ik bezig met het verwerken van de opnames, die we in 2002 hebben gemaakt van onze reis naar het westen van Amerika. Het is nog lang niet klaar, maar ik dacht het eerste stuk (zo’n 15 minuten) maar vast eens te publiceren. Zo kan iedereen alvast een indruk krijgen.

Let wel: het is een filmpje nog zonder geluid en dus ook zonder echt slot. Ook heb ik regelmatig de indruk dat de opnames wel beter hadden gekund en vooral rustiger. Maar toch geeft het een goed beeld van ons verblijf aldaar.

Ik begin langzamerhand de helft van de opnames te bereiken, dus zal het duidelijk zijn dat het nog een tijd duurt voordat het filmpje helemaal af is. Ik probeer het wel binnen de dertig minuten te houden.

Het is wel leuk om ermee bezig te zijn. Uiteraard is het alweer 16 jaar geleden en zeker Annewyke en Hilko zijn nog erg jong. Leuk om terug te zien. En Amerika blijft een favoriet vakantieland voor mij. Zeker de afwisseling in het westen met steden, natuur en entertainment biedt alle kansen om te genieten. Of we er nog een keer komen is de vraag, maar het eraan terugdenken is al fraai. En Seattle, dat nog niet in de film is opgenomen, blijft zeker een vrij vaste bestemming van ons, zoals eind van dit jaar ook weer blijkt. Maar dat komt ook omdat daar familie woont.

Ik ben benieuwd naar commentaar. Dat kan zowel hieronder geplaatst worden als via YouTube, waar het filmpje daadwerkelijk staat. Daar probeer ik dan bij het vervolg van de film rekening mee te houden.

Gepubliceerd 13-9-2018

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in