Zo, de eerste punten zijn binnen. Het spel was niet geweldig, maar daar gaat het nu niet om. Vorige week speelde PEC Zwolle een prima pot tegen PSV en verloor het toch nog, nu was het eens andersom. Prima, en geeft extra vertrouwen voor het vervolg van de competitie.

Het begin van de competitie was moeizaam, met drie verliespartijen op rij. Toch vond ik dat PEC alleen bij Utrecht slecht (of beter te slap) speelde. Aan de andere kant was het te verwachten dat PEC niet zoveel punten zou halen, met als tegenstanders Heerenveen, Utrecht en PSV. Dat is een ander begin dan de afgelopen jaren, waarin PEC tegen de wat zwakkere broeders begon en zo flink aan het zelfvertrouwen kon werken.

Nu is het twee weken werken aan nog meer vastigheid. Volgende week is het interlandweek en speelt PEC dus niet. De week daarna komt Vitesse naar Zwolle, ook niet een club waar ze zomaar van winnen. Maar wie weet, met het vertrouwen dat steeds meer groeit, zou er toch iets mogelijk moeten zijn.

Gepubliceerd 2-9-2019

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in