Afgelopen week heb ik een overzicht gemaakt van de eerste twee weken van het 365 dagen project. Nu weet ik het nog redelijk en kan dus wat commentaar bij de foto’s geven. Maar ik moet ook zeggen dat ik al een paar dagen vergeten ben om foto’s te maken. Het is duidelijk lastig om er elke dag aan te denken. Ik heb het fototoestel ook niet steeds mee, en om elke keer weer een foto van het televisietoestel te maken schiet ook niet op.

Eigenlijk dacht ik door de foto’s op een rijtje te zetten en van commentaar te voorzien het makkelijker te maken om het elke dag te doen. Maar blijkbaar liep ik daardoor juist leeg, om het zo te zeggen. Overigens heb ik ze nog niet op mijn site geplaatst, dus kijken naar mijn oogst tot nu toe lukt nog niet.

Op verzoek van de familie ben ik aan het nadenken over een cadeau voor mijn 60ste verjaardag over ruim een maand. Een optie is om iets met fotografie te doen. Een cursus kan, een abonnement op een fotografieblad, een uitbreiding van mijn apparatuur. Het is allemaal mogelijk. Ik ben voorzichtig wat aan het bekijken om een keus te kunnen maken.

Alles heeft zijn voordelen. Met een cursus kan ik beter te weten komen hoe de camera werkt en wat alle mogelijkheden zijn. Met een abonnement op een fotografieblad (moet natuurlijk wel de goede zijn) kan ik een hele tijd indrukken opdoen en suggesties krijgen. En een uitbreiding van mijn apparatuur geeft me extra mogelijkheden om op te nemen (en dan denk ik vooral aan het maken van video’s trouwens; denk aan een externe microfoon, een green screen, een andere standaard).

Lastig dus om een keuze te maken. Maar het zal uiteindelijk wel lukken om een goede suggestie te geven. Na mijn verjaardag kom ik hierop terug.

Gepubliceerd 10-9-2019

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in