Deze week was ik bij mijn moeder (zoals elke week). Tante Joop was er ook. Maar zoals je op de foto ziet, kwam er weinig van praten. De oudjes waren vooral met hun tablet bezig. Gezellig hoor! Alhoewel, het was slechts een moment waarop dit gebeurde. En dat moment benutte ik dus uiteraard voor een foto. Zo kun je soms simpel een gerucht de wereld in helpen. Dat zal wel vaker gebeuren. Foto’s vertellen de waarheid, maar kunnen ook de waarheid naar hun hand zetten.

Het was gezellig. We hebben meer dan genoeg gepraat en kwamen de middag en het begin van de avond prima door. Ik moest wel wat eerder weg vanwege een vergadering, maar dat kon de pret niet drukken. Inmiddels is tante Joop weer naar Nuenen gebracht door Erik en Lisette (samen met mijn moeder). Het is wat dat betreft dus weer rustig aan de Vrijheid.

De vergadering bij RTV ZOo ging over de tv-afdeling. We zijn bezig om het een en ander te veranderen. Maar daarvoor moet je wel op eenzelfde golflengte zitten natuurlijk. Mede aan de hand van wat stellingen werd er dan ook gewerkt aan een gezamenlijk beeld van de tv. We hebben nog lang niet alles precies op een rijtje (ook omdat de vergadering niet te lang moest duren), maar de stappen zijn en worden gezet.

Zo komt er vanavond voor het eerst een soort van weekjournaal. Nu nog zonder speciale opmaak en hier en daar zonder fatsoenlijke voice-over. Maar er zijn de nodige filmpjes geschoten, die vanavond dus hun première krijgen. Dat zijn zowel korte ‘journaalachtige’ items als langere filmpjes. Eerst maar eens kijken hoe het allemaal zal lopen. Hebben we alles onder controle, dan gaan we er meer reclame voor maken.

Dat laatste zal onder andere gebeuren in het RTV ZOo-krantje, dat halverwege november weer gemaakt en rondgedeeld wordt. We proberen om het deze keer een interessant krantje te laten zijn, waarin de vernieuwingen duidelijk naar voren komen. Want er is meer te melden dan alleen over de tv. Maar daar noem ik nu niets over.

Nu eerst maar weer dit bericht plaatsen. Straks ga ik ook nog een uurtje fietsen. Zoals elke vrijdag zoek ik mij een weg door en rond Zwolle. Ik weet nu nog niet waar naartoe, maar dat zal vast wel goed komen. Of ik vandaag daarbij foto’s ga maken, weet ik nog niet. Misschien is het ook weleens goed om alleen te fietsen. Maar het gaat goed met het maken van foto’s. Ik zal later een bericht maken met diverse foto’s (en misschien kleine filmpjes) die ik al heb gemaakt.

Gepubliceerd 7-10-2016

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in