Bericht Website

Zo, de website is zo ongeveer klaar. Tenminste, ik kan er mee leven als een prima startpunt om verder eraan te werken. Het heeft wat tijd gekost om te krijgen hoe het nu is. Maar ik ben tevreden. Met de nieuwe template (Newspaper) kan ik veel meer dan met de vorige. Logisch ook als je ervoor moet betalen 😉. Ik heb nog lang niet alles toegepast en zal er dus de komende tijd ook nog mee bezig zijn om het verder uit te werken.

Ook moet ik nog een keer goed nadenken over de indeling van mijn artikelen. Ik heb nu eigenlijk alleen blogartikelen en oude verhalen. Daar kan en moet nog meer bij. En die artikelen kunnen trouwens ook aan meer categorieën gekoppeld worden. Zo kan ik het menu nog wat interessanter maken en ook oudere berichten wellicht nog wat naar voren halen.

Waar ik nu aan zit te denken, is in ieder geval een categorie reizen te maken. Mogelijk ook politiek en omroep. Volgens mij heb ik de nodige verhalen die prima in die categorieën passen. Wellicht ook nog speciale categorieën voor Zwolle, Amerika, boeken en/of Karl May en sport. Ideeën genoeg in ieder geval. Maar het kan niet blijven bij alleen de oude berichten daaraan koppelen, er moeten ook nieuwe berichten in geplaatst worden.

En dan ben ik uiteraard ook al begonnen met het opnemen van mijn boeken op de site. Dat gebeurt via een plug-in die in principe voor het verkopen van dingen bedoeld is (Woocommerce). Ik ga niets verkopen, alleen maar een overzicht maken. Wellicht kan dat toch ook anders met de nieuwe template die ik heb.

Tenslotte zijn er dan ook nog de foto’s, die ik plaats. En de agenda waarin voor mij belangrijke zaken geplaatst moeten worden. Kortom, er is nog genoeg te doen. Maar het begin is er en ik kan er mee vooruit. Binnenkort zal ik ook maar eens meer reclame ervoor gaan maken door berichten van de site te delen via in eerste instantie Facebook.

Ik ben benieuwd hoe de website de volger bevalt. Het zou fijn zijn als je hieronder of via de Contact-pagina een reactie geeft.

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in