Volgende week beginnen de scholen weer in Zwolle. Daarmee kun je dus zeggen dat de vakantie hier wel voorbij is. Niet dat ik vakantie heb gehad, slechts de vergaderingen van GroenLinks gingen een tijd niet door. En natuurlijk zijn we anderhalve week geleden naar de Weerribben geweest. Maar verder had ik mijn gewone programma. Later dit jaar gaan we wel even vakantie vieren.

De laatste tijd ben ik vooral bezig geweest met de website. Langzamerhand begint het er zodanig uit te zien, dat ik ook weer meer aandacht kan besteden aan de invulling ervan. Ik zal nog wel het nodige in de lay-out aanpassen, maar dat zijn dan meestal kleine dingen. Zo moet ik nog eens goed kijken naar de opzet van de foto’s. Zoals het nu is, loop ik het risico dat het een lange lijst wordt. Wat meer geordend, maakt het het een stuk overzichtelijker. Met name de rubrieken Berlijn 2016, USA 2010 en China moeten volgens mij op een andere plek gezet worden.

Naast de website loopt het gewone programma dus ook door. Al was deze week in zoverre bijzonder, dat het tafeltennis niet doorging. Dit is de enige week (op feestdagen na) dat er geen tafeltennis is op de woensdagochtend. Het was namelijk tafeltennisweek voor de jeugd. Maar volgende week mag ik weer een balletje slaan.

Ook de vergaderingen van GroenLinks moeten nog op gang komen. De afgelopen weken was het wat dat betreft genieten van de vakantie. Maar langzamerhand begint men weer actief te worden. En volgende week is de eerste fractievergadering weer. En ik ben inmiddels weer begonnen de agenda voor GroenLinks wat meer bij te houden.

Vandaag was dan ook nog de eerste vakantiedag van mijn ambulant begeleider Ankie. De komende weken heb ik daardoor op de vrijdagochtend een gat in het schema.

In het ziekenhuis was de laatste weken ook wel te merken dat het vakantie was. Over het algemeen was het een stuk rustiger dan normaal. Dat wil niet zeggen, dat ik dus minder in het ziekenhuis was. Het loopt gewoon door, met het gastheerschap en af en toe vrijwilliger bij de eerste hulp. De verwachting is, dat het de komende week wel weer duidelijk drukker wordt.

Overigens: als je wilt reageren op dit of een ander bericht: dat kan. Onderaan elk bericht staat de mogelijkheid om een reactie achter te laten. Ik heb net vandaag die reactiemogelijkheid veranderd. Het ziet er erg makkelijk uit, dus probeer het eens.

Gepubliceerd 31-8-2018

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in