Op het balkon van het Newseum in Washington DC

Afgelopen weekeinde ben ik begonnen met het herplaatsen van de artikelen die op mijn oude website stonden. Inmiddels heb ik het eerste jaar, 2013, allemaal op de site staan. Je kunt ze dus allemaal bekijken op deze site. Het zijn alleen de teksten, geen foto’s erbij. Dat laatste betekent dat er wellicht bij sommige berichten op de homepage geen foto op de achtergrond te zien is. Gelukkig (?) geldt dat na nu nog maar voor 1 bericht. Nog een nieuw bericht plaatsen en dat ‘probleem’ is voorbij.

Het is overigens wel aardig om al die artikelen weer eens te zien. Ik lees de meeste niet helemaal door (integendeel zelfs), maar het brengt wel weer allerlei herinneringen naar boven. En het begint de motivatie om nieuwe artikelen te schrijven weer doen toenemen. Ik ben zoals zo vaak benieuwd.

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in