De vakantie van Charlotte zit er alweer op. Op het moment dat ik dit schrijf, is ze zo’n tweeëneenhalf uur in de lucht tussen Australië en Nederland. Met nog een tussenstop van zo’n drie uur in Dubai komt ze morgen rond kwart over één op Schiphol aan. Annewyke en ik gaan haar daar halen. Ook Hilko heeft Australië definitief verlaten, alleen is hij nu op weg naar het zuidereiland van Nieuw-Zeeland. Een heel wat kortere reis dus.

Ze hebben het goed gehad, dat bleek wel uit de foto’s en korte contacten, die wij met ze hadden. Veel meer details zullen we morgen, onderweg van Schiphol naar huis, vast wel horen. Ik ga ervan uit, dat Charlotte niet al te veel last zal hebben van de jetlag. Ten eerste gaat ze de goede kant op daarvoor, en ten tweede, ze kan hopelijk behoorlijk slapen aan boord van de vliegtuigen. In ieder geval zal ze ’s avonds wel op tijd naar bed gaan, maar dan snel helemaal weer op de Nederlandse tijd ingesteld zijn.

Hilko gaat met Morgan het zuideiland van Nieuw-Zeeland bekijken en daarna via Hawaii en Seattle naar het zuiden van de USA. Via Quebec bezoekt hij dan nog New York voordat hij halverwege augustus ook weer thuiskomt. Je kunt wel zeggen: de reis van zijn leven.

De afgelopen week had ik ook nog een soort van korte vakantie. Ik ben een paar dagen bij mijn moeder geweest. Ik heb wel mijn activiteiten bij RTV ZOo gehad, maar verder was het heel rustig. We hebben met Els en Dick nog een bezoekje gebracht aan het terras van de Agnietenberg (weer in de Nederlandse terras top 100 opgenomen de afgelopen week) en zijn natuurlijk ook bij Jong en Oud in het winkelcentrum geweest, maar verder eigenlijk niks. Het was goed.

Voorafgaand aan de paar dagen bij mijn moeder was ik vrijdagochtend nog wezen fietsen. Alhoewel, ik was de stad ingegaan en zag daar weer de aankondiging van de examententoonstelling van ArtEZ. Ik heb daarop mijn fiets in een stalling gezet en ben daar heen gegaan. Het was zeer de moeite waard. Ook heb ik daar nog even gesproken met de maakster van een spel. Eigenlijk wilde ik nog wel een keer gaan kijken, maar het lijkt erop, dat dat niet gaat lukken.

Nu is het alles in orde maken voor de terugkomst van Charlotte. Alhoewel, zoveel hoeft er niet gedaan te worden. We hebben alles vrij netjes weten te houden en aardig opgeruimd. Alleen wil ik nog wat was doen. En het bed van Charlotte moet weer in orde gemaakt worden. Maar dat is slechts een kwestie van de dekens er weer op leggen. Moet kunnen lijkt mij.

Gepubliceerd 8-7-2016

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in