Een kleine twee weken is het even wat drukker in huis. Niet alleen Hilko heeft vrij van zijn werk, zijn vriendin uit Canada is ook over. Gezellig natuurlijk. De komende dagen doen we ook nog wat gezamenlijke dingen, zoals een lunch en een boottochtje. Volgende week vrijdag is het feest weer voorbij. Dan vertrekt Emilie naar Montreal. Een dag later vertrekt Hilko weer voor twee weken werk.

In oktober gaat Hilko dan Emilie achterna naar Montreal. Daar blijft hij als alles volgens verwachting gaat langer dan een jaar. Hij gaat vanaf januari een opleiding Frans doen. Met het bijbehorende studievisum mag hij ook wat werken. Aan het eind van dat jaar hopen ze dan een ander visum te kunnen bemachtigen wat het voor Hilko mogelijk maakt om permanent in Montreal te blijven.

Overigens gaat Hilko niet meteen naar Montreal. Eerst gaan hij en Annewyke naar Disney World in Florida, waar ze samen met Emilie en een Canadese vriendin een tijd zullen doorbrengen. Begin november vertrekt Hilko dan met Emilie naar Canada, terwijl Annewyke weer naar huis komt. Annewyke is dan alweer twee maanden verbonden aan het Prinses Maxima Centrum in Utrecht.

Ze zullen ongetwijfeld veel plezier hebben in Disney World. Hilko is al tijden bezig met voorbereiden. Dat wil zeggen dat hij vrij veel filmpjes gezien heeft en een studie heeft gemaakt van de ‘Fastpasses’. Binnenkort is het 60 dagen voordat ze aankomen en kan hij Fastpasses gaan vastleggen. Voor de niet-kenner: met Fastpasses kun je sneller in diverse attracties. Iedereen kan echter maar een paar Fastpasses per dag krijgen. Logisch natuurlijk, anders krijg je een groot verschil tussen de één en de ander.

Nu is het echter even genieten van het hele gezelschap in Nederland.

Gepubliceerd 13-8-2019

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in