Titelpagina van Am Jenseits, geschreven dooor Karl May

ik heb nogal wat boeken. Vooral mijn Karl May-collectie is vrij uitgebreid. Maar ook heb ik de nodige boeken over allerlei aspecten van Amerika en over Zwolle. Regelmatig denk ik dat het goed zou zijn om op mijn site eens een overzicht te plaatsen van die boeken, waar mogelijk met wat commentaar erbij.

Maar hoe doe je dat? Ik heb een tijd gezocht naar een plug-in om dat overzicht mee te maken. Ik heb echter nog geen geschikte gevonden. Veel boekenplug-ins zijn bedoeld om boeken te verkopen. En ook andere opties waarmee ik ook andere overzichten (zoals bijvoorbeeld van de Amerikaanse presidenten) zou kunnen maken, zijn slecht te vinden.

Ik blijf nog wel af en toe zoeken naar een geschikte plug-in, maar voorlopig ga ik het anders doen. Per boek maak ik een aparte pagina en zet die dan in de juiste categorie. Via de categorieënlijst zou het dan mogelijk moeten zijn om er een fatsoenlijk overzicht van te maken. Ik ben benieuwd. En mocht iemand toevallig een andere suggestie hebben, laat het weten via de commentaaroptie onder dit bericht.

Het duurt uiteraard wel een tijd voordat het overzicht compleet is, als dat überhaupt ooit gaat lukken. Maar de aanhouder wint, zullen we maar zeggen. En heb je suggesties voor andere boeken in de verschillende thema’s? Ze zijn van harte welkom.

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in