De ingang van InteraktContour
De ingang van InteraktContour

Sinds een paar maanden ben ik op dinsdagochtend te vinden op de dagbesteding van InteraktContour aan de Vrijheid. Dat moest van de gemeente omdat ik anders niet kon sporten via InteraktContour. Dat doe ik op donderdagochtend bij het Deltion College. Maar echt ‘moeten’ is het niet. Ik ben er met veel plezier. Tegenwoordig ben ik daar samen met anderen bezig het maken van een nieuwsbrief en veel aan het praten met mede-bezoekers en begeleiders.

De eerste nieuwsbrief is gisteren uitgekomen. Helaas kan ik hem hier niet laten zien vanwege enkele foto’s die erin staan. De wet op de privacy zit dat in de weg. Maar wil je hem zien, stuur mij een mail op paul.appels@home.nl. Dan kan ik hem sturen.

De nieuwsbrief bevat informatie over van alles wat er in en rondom de locatie gebeurd. We proberen dat op een serieuze en informatieve manier te brengen. Dat lijkt met de eerste versie aardig gelukt te zijn. De eerste commentaren waren in ieder geval positief. En het lijkt erop dat steeds meer mensen ook mee willen denken over de inhoud en zelfs stukjes schrijven. Heel mooi dus.

Waarschijnlijk ga ik binnenkort mijn sportactiviteiten anders inrichten waardoor het sporten bij InteraktContour wel eens zou kunnen stoppen. Dat sporten heeft namelijk enkele nadelen: ten eerste is het gekoppeld aan studenten van het Deltion College en dus niet tijdens vakanties en sommige andere donderdagen. Ten tweede heb ik er geen begeleider meer (ik had een stagiaire als begeleider, maar die is met zwangerschapsverlof). En ten derde moet ik eigenlijk twee keer in de week sporten wil het echt effect hebben. Ik hoop morgen meer duidelijkheid te krijgen over een andere sportmogelijkheid.

Als ik niet meer sport via InteractContour hoef ik theoretisch dus ook niet meer naar de dagbesteding. Maar dat blijf ik dus wel doen. Ik ben daar al helemaal ingeburgerd en met veel plezier. Mogelijk ga ik er zelfs vaker naartoe, van 1 naar 2 keer in de week. Maar dat hangt mede van de sportoptie af die ik nu aan het onderzoeken ben. Ik hoop dat dat qua tijden goed te combineren valt. Later dus meer daarover.

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief, met name bij de lokale omroep in Zwolle. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

3 REACTIES

 1. Hey Paul,

  Het was inderdaad moeilijk om je site te vinden. 😉
  Ik ga even neuzen op je site en je schrijfstijl leren kennen.

  Tot ziens op Deltion of op de Vrijheid!

  Amands

 2. Hey Paul,

  Het was inderdaad moeilijk om je site te vinden. 😉
  Ik ga even neuzen op je site en je schrijfstijl leren kennen.

  Tot ziens op Deltion of op de Vrijheid!

  Amanda

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in