Het Isala ziekenhuis (foto RTV Focus)

Morgen neem ik afscheid van mijn vrijwilligerswerk in het Isala ziekenhuis. Door de gevolgen van mijn tweede herseninfarct in mei vorig jaar lukt het niet meer om zo lang te staan en lopen als nodig is. Ik heb het definitieve besluit een tijd uitgesteld, maar rond de jaarwisseling was wel duidelijk dat het niet meer ging. Morgen dus het afscheid van een aantal mensen en van de dinsdagochtendgroep, waar ik een hele tijd ook eerste aanspreekpunt ben geweest.

Het is niet alleen een afscheid van de dinsdagochtendgroep. Ik heb meer gedaan in het ziekenhuis, al had Corona daar eerder al een streep doorgezet, zij het dat ik toen nog  dacht tijdelijk. Ik was ook vrijwilliger bij de Spoedeisende Hulp en liep één keer per maand mee met muzikanten die patiënten wat plezier brachten met hun muziek.

Helemaal afscheid is het natuurlijk niet. Vanwege medische zaken kom ik er vast nog vaker. En sowieso hebben we afgesproken om, als het weer kan, samen te gaan lunchen als dinsdagochtendgroep. Dat gebeurt dan samen met andere oud-collegae die al eerder hebben moeten stoppen.

Vanaf volgende week ben ik wat meer te vinden op de dagbesteding van InteraktContour. Daar ga ik me vooral met computerwerk bezig houden. Dat is niet alleen eigen computerwerk, maar ook ondersteuning van anderen bij het werken op de computer. Ook ga ik één keer in de week sporten via InteraktContour. Dat doe ik dan dus naast mijn werk bij RTV Focus. Zo is mijn week dan weer goed gevuld.

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in