Zoals vorige week al aangegeven, heb ik vrijdag met mijn ambulant begeleider mijn activiteiten nog eens op een rijtje gezet en wat keuzes gemaakt. Dat bleek na de afgelopen weken wel nodig te zijn. Het was duidelijk, dat het allemaal te veel was geworden en dat er dus het een en ander geschrapt moest worden.

En dat hebben we dus ook gedaan, waarbij het meeste bij GroenLinks gebeurde. De fractievergaderingen op donderdag blijf ik gewoon bezoeken, maar mijn lidmaatschap van de campagnecommissie is voorbij. Ook heb ik voorlopig het bestuurslidmaatschap bevroren. Of dat in de toekomst er weer van gaat komen, dat zal later wel duidelijk worden. Tenslotte ben ik ook nog betrokken bij de organisatie van een symposium op 19 oktober. Daar beperk ik mij tot de communicatie met de Grünen uit Lünen.

Zonder dat je het wilt en deels ook ongemerkt blijkt er dus een hele rits van activiteiten te zijn ontstaan. Te veel, maar de komende tijd moet blijken of het nu weer tot wat normalere proporties is teruggekeerd. En voor de duidelijkheid: in de meeste gevallen was het vooral de vergaderingen bijwonen. Verder niet echt veel. Maar toch bleek het teveel.

Bij de radio lijkt er op het oog niet zoveel veranderd. Nog steeds ga ik drie dagdelen daar naartoe om berichten op website en kabelkrant te plaatsen. Maar toch is het ook daar weer anders. Degene, die normaal gesproken de agendaberichten doet, is weer terug en dus kan ik mij weer beperken tot de normale berichten. En dat geeft al wat rust.

En mogelijk gaat bij de radio over niet al te lange tijd nog wel wat veranderen. De consequenties daarvan kunnen we pas bespreken als het ook echt zover is. Tot die tijd geldt in ieder geval de grenzen goed bewaken en de tijd die ervoor op mijn programma staat niet overschrijden.

Met al deze veranderingen hoop ik, dat ik de komende tijd weer tot rust kom. In ieder geval was het gistermiddag bij RTV ZOo al vrij ontspannen, ook ondanks het inwerken van een nieuwe redacteur. Maar daarbij scheelde het ook wel, dat er relatief weinig nieuws te verwerken was. Wel eens prettig na de vele drukke weken op dat gebied.

Gepubliceerd 17-9-2013

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in