Veel te doen

nov 28, 2021

Er is nog veel te doen op deze site. De komende tijd richt ik hem verder in. Ik moet de opmaak in orde maken, foto’s plaatsen, onderdelen toevoegen en ga zo maar door. Ook ga ik even kijken of en hoe ik oudere teksten van vorige versies van mijn website kan plaatsen. Daar zaten vaak ook foto’s bij, dus dat zal wel wat uitzoeken zijn. Maar misschien heb ik ook geluk en kan ik het vrij makkelijk in orde maken. Maar eens kijken.

Oh ja, en ik zal ook nog een uitleg geven bij het motto dat boven de website staat: wer immer strebend sich bemüht…

Door Paul

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. Een kleine elf jaar geleden heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief, met name bij de lokale omroep in Zwolle. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *